Zintuiglijk-theater

Al meerdere malen hebben wij mogen ervaren dat zintuiglijk-theater mensen raakt. Intiem spel zorgt voor persoonlijke aandacht en interactie waarbij de kijker bepaalt hoe het spel verloopt. Wij volgen en samen verwonderen we ons over deze magische momenten.

Pop-up theater

Verrassend, onvoorspelbaar en verplaatsbaar theater. Goed in te zetten op evenementen, markten, beurzen, festivals en feesten. Uw gasten/bezoekers worden in het spel betrokken. Er zijn meerdere vormen van pop-up theater mogelijk;

• Restaurant
• Overal zit muziek in
• Stap in je eigen schilderij

 

Theater op maat

PEER biedt theater op maat waarin de wensen van opdrachtgevers worden verwerkt. Zo krijgt u uniek spel, geheel toegepast op; doelgroep, soort feest, locatie, seizoen etc. Maatwerk zorgt voor aansluiting op interesses en behoeften en zorgt voor goede interactie; jong en oud, iedereen gaat met een tof gevoel huiswaarts. Neem contact met ons op voor een voorstelling op maat.

Theater op festivals

Uitermate geschikt voor een festival is ons ‘stand-up-theater’. Geen gedoe, kort vermaak en snel weer weg! Her en der ‘ploppen we op’, verrassen de bezoeker en zijn ook snel weer verdwenen waardoor de bezoeker soms iets wat verbijsterd achterblijft… Naast het ‘stand-up-theater’ wat geschikt is voor volwassenen en kinderen beschikken wij ook over kindervoorstellingen passend bij verschillende thema’s. Uiteraard volledig op maat te maken, passend bij het festival.

Theater in het onderwijs

Jette Peters en Marijke Domhof hebben allebei een pedagogische opleiding, Marijke in het onderwijs en Jette in de jeugdhulpverlening. Daarom kan PEER afstemmen op wat er nodig is. PEER verwerkt in de voorstellingen de door SLO (Stichting Leerplan Ontwikkeling) vastgestelde kerndoelen voor de onderbouw van de basisschool. Daarom is PEER toftheater en dus verantwoord gezond!

Kindervoorstelling Achterhoek

In de Achterhoek staan we met beide benen op de grond maar zijn we ook nieuwsgierig naar nieuwe dingen. PEER gaat opzoek naar verrassende momenten waarin we de kijker meenemen in ons verhaal. De Achterhoeker toont niet altijd zijn gevoel, PEER probeert gevoelens in mensen los te maken; boos, blij, bang, verdrietig. Verwondering in ogen is een geslaagde voorstelling. Een geweldige voorstelling voor de Achterhoek!

Kindervoorstellingen

Verwondering bij kinderen is magisch. PEER heeft voldoende aanbod voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen van de basisschool of dagbehandeling. Bij voorstellingen voor kinderen staat plezier en interactie centraal; MEEMAAK-theater. Het is mooi om te zien hoe kinderen kennismaken met kunst en cultuur en daar zelf aan kunnen deelnemen. Tijdens onze kindervoorstellingen komen we tot spel, maken we muziek en hebben we heerlijke toffe momenten.

Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals