De ontvangstdames

‘Haren mooi in de plooi’ ‘Lekker geurtje hebt u op..’ ‘Fijn dat je er bent, dit heb je echt even nodig’ ‘Pak je moment en geniet ervan!’ Een warm welkom aan de deur voor uw gasten met ons improvisatie theaterspel. Wij stemmen ons spel af op de feestreden; het doel van het evenement.

Tevens is het mogelijk om de dames van Peer in te zetten als gastvrouw op uw feest. Zij zullen na het ontvangst de gasten begeleiden door de dag/avond zodat u zelf de handen vrij heeft om optimaal te kunnen genieten van uw eigen feest! Deze aanvulling is maatwerk. Om goed aan te kunnen sluiten bij de wensen van u als klant is er vooraf overleg om de wensen en mogelijkheden samen door te nemen.

Leeftijd
volwassenen

Thema's
Aan te passen aan ieder gewenst thema

Kerndoelen

Boekingen

Wilt u deze voorstelling boeken of heeft u vragen over deze voorstelling? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Tevens kunt u ons bereiken via info@peertoftheater.nl of telefonisch via 06 31 95 48 56 (Jette Holkenborg) of 06 52 60 07 71 (Marijke Domhof)
KvK nummer: 62480979


    Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals