Foetsie

‘Foetsie’ is een muzikale en zintuiglijke zoektocht naar de lente. Eén van de kriebelbeestjes wijst ons de weg naar de lente. Daarbij komen al onze zintuigen goed van pas. We ruiken de lente, we voelen de lente en we nemen zelfs een beetje lente mee naar huis. Daar kan ze fijn verder groeien en bloeien. We luisteren naar geluiden en liedjes en de bezoekers worden geprikkeld om mee te doen daar waar kan.

Leeftijd

Thema's
Lente, kriebelbeestjes, bloembollen

Kerndoelen
Zintuiglijke zoektocht naar de lente. De voorstelling volgt een duidelijke verhaallijn. Zou het ons lukken om samen de Lente te vinden? We horen, voelen en ruiken de lente en aan het eind kunnen we het ook nog proeven. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De voorstelling kan ook heel goed worden aangepast op volwassenen en kinderen met een beperking. De verhaallijn is vereenvoudigd. Er zal meer herhaling plaatsvinden en we zoeken naar rustmomenten. Tijdens de voorstelling schakelen we, waar nodig, tussen verschillende niveaus van contact-maken. Waar echt contact is zie je de emotie.

Boekingen

Wilt u deze voorstelling boeken of heeft u vragen over deze voorstelling? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Tevens kunt u ons bereiken via info@peertoftheater.nl of telefonisch via 06 31 95 48 56 (Jette Holkenborg) of 06 52 60 07 71 (Marijke Domhof)
KvK nummer: 62480979


    Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals