Peer maakt wachten leuker

Wachten duurt lang…. wachten is saai…. of toch niet? Bij de bushalte gebeuren de meest vreemde dingen. Reizigers hebben niets met elkaar maar vinden wel van alles van elkaar. Nu maar hopen dat het niet te lang duurt voor de bus vertrekt.

Door middel van ‘stil-spel’ neemt Peer de toeschouwer mee in het verhaal. Een leuk intro van een (nieuw) thema op bijvoorbeeld studiedagen, symposia, school maar ook goed in te passen op buitenactiviteiten. De plek waar gespeeld wordt kan zeer verschillen, het is ook mogelijk om tijdens het evenement te verplaatsen en zo op meerdere plekken te spelen.

Leeftijd
voor alle leeftijden

Thema's
Ieder thema is in te passen, denk b.v. aan: verkeer, reizen, eten, boeken, feest, kerstmis etc.

Kerndoelen

Boekingen

Wilt u deze voorstelling boeken of heeft u vragen over deze voorstelling? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Tevens kunt u ons bereiken via info@peertoftheater.nl of telefonisch via 06 31 95 48 56 (Jette Holkenborg) of 06 52 60 07 71 (Marijke Domhof)
KvK nummer: 62480979


    Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals