Stinkende Best!

‘Stinkende  best’ is  een grappige, interactieve en muzikale voorstelling over de balans tussen jezelf verliezen en jezelf vinden in het drukke leven van ‘De moeder de vrouw’.

De voorstelling ‘Stinkende best’ speelt met het thema van de boekenweek 2019 ‘De moeder de vrouw.’ Dit thema is gebaseerd op een gedicht van Martinus Nijhoff waarin een vrouw aan het roer staat van een schip dat de dichter over de Waal ziet varen. En ook de moeders van Peer Toftheater schipperen maar wat, elke dag weer. Tussen werk en gezin; tussen sociaal netwerk en verantwoord eten. #YOLO. En, oh ja, die fijne partner is er ook nog. Mindful op zoek naar dat laatste overgebleven stukje van zichzelf schrijft Peer zich in voor een godinnen-cursus. Maar waar halen ze de tijd vandaan? Tijdens de voorstelling komt hun ingewikkelde leven steeds verder bloot te liggen. Meer dan hun stinkende best kunnen ze niet doen. En trouwens, ze ruiken best lekker van zichzelf.

Tot stand gekomen in samenwerking met Maddy Hulshof

Leeftijd
Volwassenen

Thema's
Ouderschap

Kerndoelen

  • Goed te gebruiken als introductie of afsluiting voor een studiedag.
  • Jeugdgezondheidszorg
  • Preventie (bv informatieavond voor (jonge) ouders verzorgd door gemeente
  • Ouderavonden kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool
  • Zelf in te vullen.....
 

Speeldate 11 november 2021

De Storm Winterwijk

Kaarten reserveren via http://www.theaterdestorm.nl

www.theaterdestorm.nl

Na afloop is er een Verwennerij voor de bezoekers
Ook u als bezoeker doet uw stinkende best. Daarom kunt u zich na deze show onderdompelen in de foyer bij diverse stands rondom uiterlijke en innerlijke verzorging. Allerlei ondernemers uit de regio zijn deze avond aanwezig om er een verantwoorde avond van te maken, zoals een nagelstyliste, voetmasseur, make-up adviseur, kleurencoach en yogadocent.

 

 

 

Video

Boekingen

Wilt u deze voorstelling boeken of heeft u vragen over deze voorstelling? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Tevens kunt u ons bereiken via info@peertoftheater.nl of telefonisch via 06 31 95 48 56 (Jette Holkenborg) of 06 52 60 07 71 (Marijke Domhof)
KvK nummer: 62480979


    Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals