Wat ritselt daar?…

Ella de egel wordt gestoord in haar winterslaap. Al haar vriendjes is ze kwijt en daarom is Ella verdrietig. Het herfstvrouwtje gaat samen met de kinderen op zoek naar Stef de Spin en Sam de slak. Onderweg krijgen ze te maken met natuurelementen. 

De herfstvoorstelling heeft ook een lenteversieWat voel ik daar…
Wat voel ik daar…? Ella de egel wordt gestoord in haar winterslaap. ‘Wakker worden,voel je de zonnestralen, het is Lente!’ Het herfstvrouwtje verandert in een heuse lente-dame. Vanaf nu kunnen we op ontdekking. Samen met de kinderen voelen, ruiken, proeven en horen we het frisse seizoen. Zintuiglijk-theater waarbij de kijkers actief kunnen meedoen.

Leeftijd
2 t/m 7 jaar

Thema's
Seizoenen, Herfst, Voorjaar, Kriebel beestjes, Weer

Kerndoelen
Woordenschat o.a. weer, wind, regen, herfst, winterslaap, egel, slak, langzaam, spin, spinnenweb, geluiden

Muzikaal
Herfstgeluiden
Hard / zacht
Ritmes

Sociaal-emotionele ontwikkeling
Vriendschap, eenzaamheid, verdriet, blijdschap, samen muziek maken

Grove motoriek
Met draad een web maken

Boekingen

Wilt u deze voorstelling boeken of heeft u vragen over deze voorstelling? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Tevens kunt u ons bereiken via info@peertoftheater.nl of telefonisch via 06 31 95 48 56 (Jette Holkenborg) of 06 52 60 07 71 (Marijke Domhof)
KvK nummer: 62480979


Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals