Workshop theater voor kinderen en jongeren

In de huid kruipen van een enge meneer, een lief omaatje, een griezelige trol of een stoere vent!

Improviseren met materialen; een simpele ballon wordt een magische steen, de aansteker een moordwapen en de stropdas een hondenriem….

Ben je niet het type dat op de voorgrond speelt maar juist iemand die de knoppen kan bedienen…… Wil je je verdiepen in geluidsfragmenten en effecten?

Alles is mogelijk tijdens de toffe workshops van PEER.

Leeftijd
4-16 jaar

Thema's
Kennismaken met theater

Kerndoelen
PLEZIER, emoties combineren met lichaamstaal, kennismaken met spel, kennismaken met improviseren, imitatie,  zelfontwikkeling / durf en stemgebruik / vrij worden in spreken / inleven, concentratie, contact maken, taalexpressie

In overleg met de opdrachtgever passen wij onze workshops aan. Zo wordt er gekeken naar een eventueel thema, de leeftijd, het ontwikkelingsniveau van de deelnemers, mogelijkheden wat betreft de locatie en de duur van de workshops. PEER levert maatwerk en past graag de wensen in.

Er zijn verschillende mogelijkheden wbt de duur van de workshop:

  • eenmalig 1 uur tot 1,5 uur
  • een cyclus van meerdere workshops
  • een programma waar de hele basisschool aan werkt en eindigt in een gezamenlijke voorstelling
  • traject voor basisschool
  • traject voor jongeren van 12 tot 17 jaar
  • dat wat wenselijk is…..

Boekingen

Wilt u deze voorstelling boeken of heeft u vragen over deze voorstelling? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Tevens kunt u ons bereiken via info@peertoftheater.nl of telefonisch via 06 31 95 48 56 (Jette Holkenborg) of 06 52 60 07 71 (Marijke Domhof)
KvK nummer: 62480979


    Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals