Modder & Max

Max viert een feest met zijn vrienden!
Het wordt een tof feest. En een vies feest.
Kom je helpen alles weer ‘spik en span’ te maken?

Workshop theater voor kinderen en jongeren

In de huid kruipen van een enge meneer, een lief omaatje, een griezelige trol of een stoere vent!

Improviseren met materialen; een simpele ballon wordt een magische steen, de aansteker een moordwapen en de stropdas een hondenriem….

Ben je niet het type dat op de voorgrond speelt maar juist iemand die de knoppen kan bedienen…… Wil je je verdiepen in geluidsfragmenten en effecten?

Alles is mogelijk tijdens de toffe workshops van PEER.

Vreemde Vogel

TE BOEKEN VANAF MEI 2022
2 vreemde personen die vreemde dingen doen. Als er een vreemde bestelling binnenkomt blijken deze 2 vreemde Vogels, met ieder een eigen specialiteit, heel erg goed samen te kunnen werken en krijgt het verhaal hiermee een leuke wending!
Jaloezie, samenwerken, zorgen voor, vreemde gewoontes; er komt van alles langs!
Hoe dan ook; allemaal blijken we een beetje vreemd, maar met onze specialiteiten zijn we allemaal eigenlijk juist precies goed.

Perenmoes

Ben je dol op vliegen? Toevallig heel erg sterk? Gek op dansen en zingen? Alles mag bij PERENMOES, een muzikale en interactieve voorstelling voor kinderen.

Samen gaan we op reis met onze koffers. Wat zou erin zitten? Een pyjama, tandenborstel, huisdier of een dubbelgevouwen oma……

Gemopper

Gemopper is een interactieve en muzikale voorstelling voor peuters en (jonge) kleuters.
De voorstelling ‘Gemopper’ gaat over een eend die niemand heeft om mee te spelen. Er verschijnt een donker wolkje die steeds maar groter en groter wordt. Zou het lukken met de dieren om van de Moppereend weer een vrolijke eend te maken en de wolk te laten verdwijnen? Wij denken van wel!

Foetsie

‘Foetsie’ is een muzikale en zintuiglijke zoektocht naar de lente. Eén van de kriebelbeestjes wijst ons de weg naar de lente. Daarbij komen al onze zintuigen goed van pas. We ruiken de lente, we voelen de lente en we nemen zelfs een beetje lente mee naar huis. Daar kan ze fijn verder groeien en bloeien. We luisteren naar geluiden en liedjes en de bezoekers worden geprikkeld om mee te doen daar waar kan.

Koken zonder diploma!

We hebben je hulp hard nodig want koken, dat kunnen wij niet…. De ingredienten vliegen je om de oren en de oven gaat op ’turbo’ Het is een race tegen de klok om de gerechten op tijd te serveren. Nu maar hopen dat het gaat lukken.

Openluchttoilet

Wat is er nou fijner dan poepen in de buitenlucht?! An en Cor zorgen ervoor dat het toilet schoon is en lekker ruikt. De hele dag door komen er allerlei klanten waar zij (bijna) alles van weten. Als mevrouw de Bruin komt wordt het pas echt spannend…. Een grappige voorstelling waar een luchtje aan zit…

Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals