Training (toepasbaar) theater in de klas!

Peer verzorgd een theatertraining of theaterworkshop op locatie! Bedoeld voor leerkrachten van het basisonderwijs.

Tips, trics en korte kennismaking met theater in de klas.

Theater dat makkelijk toe te passen is in de lessen en door de schooldag heen. Geen ingewikkelde
verkleedpartijen, maar gewoon toepasbaar en haalbaar.
Gelukkig is theater niet ingewikkeld en voegt het ook nog veel toe aan de ontwikkeling van de kinderen.

Win/win zeg maar…

Theater/drama laat het zelfvertrouwen groeien (handig als je bijvoorbeeld een keer voor de klas moet
presenteren), helpt kinderen bij het uiten van emoties, helpt mee in de concentratie en focus leggen, stimuleert
contact maken en bovenal geeft het veel plezier!
Deze middag is interactief, waardoor we hopen te voorkomen dat mensen in slaap vallen.
Je hoeft geen makkelijke en fijn zittende kleding aan te trekken. Doe gewoon aan wat je normaal gesproken ook
aan hebt.
Alles wat we doen moet namelijk ook toe te passen zijn in de klas!

Dagvoorzitter

Met resten horecabloed in ons lijf en de Achterhoekse mentaliteit zorgen wij ervoor dat jouw dag in goede banen wordt geleid. In combinatie met theater maken we er een toffe dag van! Vooraf komen we graag bij jou langs om door te nemen wat jouw wensen zijn en wat je van ons kan verwachten.

Er is van alles mogelijk!

Voor meer informatie: https://www.peertoftheater.nl/dagvoorzitter/

Stinkende Best!

‘Stinkende  best’ is  een grappige, interactieve en muzikale voorstelling over de balans tussen jezelf verliezen en jezelf vinden in het drukke leven van ‘De moeder de vrouw’.

De voorstelling ‘Stinkende best’ speelt met het thema van de boekenweek 2019 ‘De moeder de vrouw.’ Dit thema is gebaseerd op een gedicht van Martinus Nijhoff waarin een vrouw aan het roer staat van een schip dat de dichter over de Waal ziet varen. En ook de moeders van Peer Toftheater schipperen maar wat, elke dag weer. Tussen werk en gezin; tussen sociaal netwerk en verantwoord eten. #YOLO. En, oh ja, die fijne partner is er ook nog. Mindful op zoek naar dat laatste overgebleven stukje van zichzelf schrijft Peer zich in voor een godinnen-cursus. Maar waar halen ze de tijd vandaan? Tijdens de voorstelling komt hun ingewikkelde leven steeds verder bloot te liggen. Meer dan hun stinkende best kunnen ze niet doen. En trouwens, ze ruiken best lekker van zichzelf.

Tot stand gekomen in samenwerking met Maddy Hulshof

De ontvangstdames

‘Haren mooi in de plooi’ ‘Lekker geurtje hebt u op..’ ‘Fijn dat je er bent, dit heb je echt even nodig’ ‘Pak je moment en geniet ervan!’ Een warm welkom aan de deur voor uw gasten met ons improvisatie theaterspel. Wij stemmen ons spel af op de feestreden; het doel van het evenement.

Tevens is het mogelijk om de dames van Peer in te zetten als gastvrouw op uw feest. Zij zullen na het ontvangst de gasten begeleiden door de dag/avond zodat u zelf de handen vrij heeft om optimaal te kunnen genieten van uw eigen feest! Deze aanvulling is maatwerk. Om goed aan te kunnen sluiten bij de wensen van u als klant is er vooraf overleg om de wensen en mogelijkheden samen door te nemen.

Theater op maat Pop-up theater Zintuiglijk-theater Kindervoorstellingen Kindervoorstelling Achterhoek Theater in het onderwijs Theater op festivals